Maksa-porgandihautis

Meie pere lemmik. Ja lihtne, see peamine.

Kuna olen väga laisk söögitegija, siis kõik toidud peavad olema lihtsalt teostatavad ja kiired. Seega meeldivad ennekõikepajatoidud, vormiroad, hautised. Sellised, kus viskad aga kraami potti ja toit valmib ise 🙂

Retsept ise siis siin:

600-700 gr maksa (veise)

4 porgandit

1 sibul

2 spl õli

2 spl jahu

1 tl soola

5 dl vett

1 köögiviljapuljongi kuubik

*Koorida sibul ja porgand,* lõigata õhukesteks viiludeks, *pruunistada paar minutit õlis ja *tõsta keedunõusse.

*Maks lõigata 2-3 cm suurusteks tükkideks, *veeretada tükke soolaga segatud jahus

*Keskmisel kuumusel praadida pruuniks ja *kallata koos praadimisõliga porgandite juurde.

*Lisada vesi ja puljongikuubik ning *hautada nõrgal kuumusel umbes 30 minutit kuni maks on pehme.

Sobib riisi või kartuliga.

Maks jääb äärmiselt pehme, nii et ka mu alla aastane suudab oma 6 hambaga seda süüa.

Advertisements

About marijutud

Tegelikult ei olnud plaanis üldse mingit blogi pidada, aga näe mis välja kukkus :D Vaata autori marijutud postitusi

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: